Stiri…sursa:realitatea.net

Zece autoturisme au rămas blocate mai bine de două ore pe drumul care face legătura între Sibiu şi Păltiniş. Autoturismele au fost scoase din nămeţi cu ajutorul utilajelor de deszăpezire, iar autorităţile au decis să închidă drumului până la potolirea viscolului.

Vântul puternic a smuls acoperişul unei mansarde, în Sibiu. Bucăţile de tablă au căzut peste trei autoturisme pe care le-au avariat.

Autorităţile din Sinaia au decis să închidă drumul care leagă staţiunea de Cota 1400. Cei care totuşi se încumetă să urce cu maşina riscă să rămână blocaţi în nămeţi. Turiştii care vor să ajungă la Cota 1400 au posibilitatea să urce fie cu telegondola, fie cu telecabina.

La Cluj autorităţile au acţionat cu toate utilajele pentru a asigura un trafic normal.

„Am intervenit cu toate echipamentele pe care le avem în dotare, iarna acesta este mult mai mare, cantitatea de antiderapant este mult mai mare, până în prezent este de trei ori mai mare, momentan nu avem probleme şi să sperăm că nu vom avea nici în continuare”, a precizat Sergiu Hossu, director Rosal Cluj.

Ninsoarea a făcut două victime în Oradea. Un bărbat de 31 de ani şi sora acestuia de 18 ani au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina într-un copac.

„A intrat în depăşirea unui autovehicul care se ocupa cu curăţatul drumului public. În acel moment a şi pierdut controlul volanului, a intrat în sensul opus după care a părăsit partea carosabilă”, a afirmat comisar şef Viorel Danciu, Poliţia Rutieră Oradea.

Ninsorile abundente au lăsat noaptea trecută Constanţa şi Mangalia fără curent electric mai bine de o oră.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s