A ajuns curva satului la 12 ani :))

De trei ani, o fetiţă din Popeni – Vaslui a fost transformată în „curva satului”. Are, acum, 12 ani şi la activ mai mulţi adolescenţi şi bătrâni cu care a întreţinut raporturi sexuale. Cel mai tânăr „client” are 11 ani, cel mai bătrân – 80.

Acum, dispensarul geme de „clienţi” cu sifilis. Medicii din localitate fac cu greu „inventarul” cetăţenilor infectaţi. Totul s-a aflat după ce minora de 12 ani a fost dusă la un medic dermato-venerolog din Bârlad. Internată de urgenţă pentru sifilis secundar, faza a doua, copila a intrat în colimatorul anchetatorilor.

În tentativa de a scăpa, mama prostituatei minore a spus că micuţa ar fi fost violată de un văr de 14 ani. Poliţiştii au descoperit că micuţa nu prezintă semne de traumatism – toate actele sexuale fiind făcute cu acordul acesteia. Inclusiv cu verişorul său de 14 ani. Copila este conştientă de boala pe care a împrăştiat-o prin tot Popeniul. Se vorbeşte că, pe lână bărbaţi, au mai fost infectate şi câteva femei. Una chiar e gravidă.

Anchetatorii au mai avut o surpriză: o altă copilă din sat, de clasa a IV-a, cu aceleaşi „preocupări” sexuale. Poliţiştii şi medicii cercetează dacă nu cumva cele două micuţe au făcut schimb de parteneri şi astfel boala să se fi propagat mai uşor.

Reclame

Un gând despre “A ajuns curva satului la 12 ani :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s